Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın kızları Lalin ve Leyla ilk kez görüntülendi!

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın kızları Lalin ile Leyla ilk kez bir arada görüntülendiler. Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın evlilikleri hakkında ihanet iddiaları gündeme getirilmişti.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal hakkında yakın zaman önce ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Twitter'da kimliği gizli bir kullanıcı Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığını iddia etmişti. Kenan İmirzalıoğlu da haklarında çıkan bu iddialar ile ilgili şunları söylemişti:

"Siz bunu ciddiye almadınız değil mi? Biz çünkü umursamadık. O yüzden insanların hafızasını kirletmeye gerek yok. Bir deli kuyuya taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz ama arkadaşlar. O haber nerden çıktı bilen var mı? Bilmediğimiz bir insanın bir iddiasını nasıl dikkate alırız ki? Biz bununla nasıl baş edeceğiz? İşin aslını siz biliyorsunuz. Buna rağmen bize sormayın."

KENAN İMİRZALIOĞLU İLE SİNEM KOBAL'IN KIZLARI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından çiftin iki kızları ilk kez net bir şekilde yan yana görüntülendiler. Magazin Jokeri'nin haberine göre; Lalin'in annesine, Leyla'nın da babasına benzediği görüldü.

İşte Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftinin kızları