Kenan İmirzalıoğlu: ‘O ormanlarda canımız yandı'

Orman Genel Müdürlüğü'nün yangınlara karşı verdiği mücadeleye yer aldığı videoyla destek olan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yaşadığı üzüntüyü ‘İçimiz yanıyor' diyerek dile getirirdi.

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, Çeşme'deki tatilini sonlandırıp İstanbul'a döndü. Etiler'deki kuaföründen çıkarken görüntülenen İmirzalıoğlu, yaşanan yangınlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

ORALARDA YAŞADIK

Yangınların yaşandığı anlarda eşi ve kızı ile tatilde olduklarını anlatan Kenan İmirzalıoğlu, canlarının çok sıkıldığını ve ellerinden gelen desteği de yapmaya çalıştıklarını söyledi. İmirzalıoğlu, "Biz oralarda yaşadık, esnaf arkadaşlarımız var. Orada birçok insanı tanıyoruz, içimiz kan ağlıyor. Elimizden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyoruz ama ciddi bir afet. Ağaç da gerçekten bir can gibi, tekrar o canın ağaç olmasını 25-30 sene bekleyeceğiz" dedi.

ÇOK ÜZÜLDÜK

9 ay önce kızları Lalin'i emziren eşi Sinem Kobal'ın üzüntüden sütünün kesilmesinde de korktuğunu söyleyen İmirzalıoğlu, "Sinem'in de canı çok sıkıldı. Ben sütünün kesilmesinden endişe ettim. Dertleniyordu. Çünkü haberleri takip edince gerçekten insanın içi yanıyor. Ciğerimiz yandı. Allah bizi böyle felaketlerden korusun" dedi.