Kenan İmirzalıoğlu muhabirlere çıkıştı: Bakıcıdan değil sizden korkuyorum

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının ara vermesinin ardından dinlenmeye çekilen ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler'de kuaförden çıkarken objektiflere takıldı. 'Bakıcı konusunda korkunuz mu var?' sorusu yöneltilen İmirzalıoğlu, 'Benim bakıcıdan değil sizden korkum var' sözleri ile şaşırttı.

Önceki gün kuaför salonundan çıkarken görüntülenen yakışıklı oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu, basın mensupları ile sohbet etti. Marmaris'teki evleri için ev sahibinin 700 bin TL istediği için Bodrum'da ev arayışına girdikleri konuşulan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti gündeme gelmişti. İmirzalıoğlu, iddiaları tiye alarak, 'Monte Carlo'da evimiz var. Miami'de de yaptırdık! Arkadaşlar yok öyle bir şey.' dedi.

Sinem Kobal'ın 'Çocuğumu kendim büyütüyorum' sözleri hatırlatılan İmirzalıoğlu'na 'Bakıcı konusunda korkunuz mu var?' sorusu yöneltildi.

Kim Milyoner Olmak İster'in ara vermesinin ardında dinlenen Kenan İmirzalıoğlu, 'Benim bakıcıdan değil sizden korkum var' yanıtını vermesinin ardından uzaklaştı.