Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal'la ilgili müjdeyi verdi!

Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal ve kendisi ile ilgili müjdeyi verdi. İki çocuk annesi Sinem Kobal, uzun bir süredir oyunculuktan uzak bir hayat sürdürüyordu. Kenan İmirzalıoğlu da uzun bir süredir sadece sunuculuk yapıyor.

Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal ve kendisi hakkında müjdeli bir haber verdi. Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu yapmaya devam eden Kenan İmirzalıoğlu, magazin gazetecileri ile sohbet etti. Ünlü oyuncu, "Bayram güzel geçti. Bu bayram büyüklerimizle değil küçüklerimizle ilgilendik. Lalin'in bayram hediyesi doğa ve yağmurda yürüyüş yapmak oldu" dedi.

İmirzalıoğlu, "Bu sene her şey çok tatsız geçiyor. Bu seneki bayramları önceki yıllarla karşılaştırmamak lazım. Bölgede yaşayan insanlara elimizin uzandığı ve gücümüzün yettiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Keyifle anacağımız bayramlar görürüz umarım" ifadelerini de kullandı.

YENİ PROJE SÜRPRİZİ

Kendisi hakkında yeni proje müjdesi veren ünlü oyuncu, eşi Sinem Kobal'ın da ekranları çok özlediğini dile getirdi ve "Yakında ailecek ekrandayız" dedi.