Kenan Doğulu'nun 50. yaş partisine polis baskını

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, 50. yaşına özel bir doğum günü partisi düzenledi. Partiye birçok ünlü isim katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerindeyse, ikazlara rağmen bitirilmeyen Kenan Doğulu'nun doğum günü partisine polis müdahalesi oldu.

Kenan Doğulu yeni yaşı için büyük bir doğum günü partisi organize etti. Partiye birçok ünlü isim katıldı. Kenan Doğulu, oluşabilecek yüksek sesten dolayı komşularına mektup göndererek şunları ifade etti:

"Her sene 31 Mayıs'ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum biliyorsunuz. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50. yaş günümü kutlayacağız. Normalden biraz daha kalabalık olacağımız için doğal olarak konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır. Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum. Olası bir ihtiyaç, uyarı veya destek için bize ulaşmanız gerekirse; güvenlik ve koordinasyon müdürümüz Vahdet Bey'e ulaşabilirsiniz. Katılmak isterseniz de bekleriz, listeye eklenmek için lütfen isimlerinizi iletiniz."

KENAN DOĞULU'NUN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE POLİS BASKINI

Magazin Online'da yer alan habere göre; Kenan Doğulu'nun parti öncesi mektup göndererek özür dilediği komşuları, gece yarısı partiden gelen seslerden rahatsız olmaya başladılar. Site sakinlerinin gece saat 00:00'ı geçmesine rağmen yüksek sesle devam eden müzikten rahatsız olmaları üzerine, polis çağırıldı. İkazlara rağmen bitirilmeyen partiye, polis müdahale etti.