Kenan Doğulu ve Duygu Soylu'dan 'Baş Harfi Ben' düeti

Duygu Soylu'nun yayınlanan ilk canlı performans albümü Kara Elmas (Live)'da yer alan Kenan Doğulu düeti “Baş Harfi Ben”in klibi yayınlandı.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Duygu Soylu'nun albümü Kara Elmas (Live)'da yer alan "Baş Harfi Ben" şarkısına düet yaptı. İkilini yaptığı düet şarkının klibi yayınlandı.

Sözleri ve bestesi Kenan Doğulu'ya ait olan ve Kara Elmas (Live) albümü için İstanbul'un en yeni caz kulübü The Badau'da çekilen videonun orkestra ekibinde Muzaffer Nezihi Egelioğlu, Nedim Ruacan ve Tolga Bilgin gibi Türkiye'nin önde gelen müzisyenleri Duygu Soylu ve Kenan Doğulu'ya eşlik ediyor.

DUYGU SOYLU KİMDİR?

Duygu Soylu 1 Ocak 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Duygu Soylu, Oğlak burcudur.

Duygu Soylu eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır. Kenan Doğulu'nun yapımcılığını üstlendiği, güçlü sesi ve kendine özgü yorumuyla müzik dünyasının en kuvvetli isimlerinden biri olmaya aday olan Duygu Soylu, "Kara Elmas "ismini verdiği albümüyle müzikseverlerle buluştu.

Tüm düzenlemelerin Kenan Doğulu'ya ait olduğu dokuz eserin yer aldığı albümde sözleri Duygu Soylu'ya ait olan 'Oldu Olacak' ve 'Kara Kaşık' şarkılarının yanı sıra Kenan Doğulu'nun imzasını taşıyan 'Rüzgar Gibi Geçti', 'İncilerin Dökülür', 'O İş Bende', 'Dediydin', 'Can Kenarı' ve 'Şımart Beni' parçaları bulunuyor. Ayrıca albümde yer alan Tuğrul Eylül Cerrahoğlu, Ceylan Ertem, Kenan Doğulu ve Sadettin Dayıoğlu'nun sözlerini birlikte yazdığını ve müziğini Evrencan Gündüz'ün bestelediği 'Senlensem Ya' parçası da hit olmaya aday.