Kenan Doğulu sanat hayatının kısa film olacağını açıkladı

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu geçtiğimiz akşam düzenlenen bir markanın kısa film lansmanına eşi Beren Saat ile birlikte katıldı. Gazeteciler ile sohbet eden Kenan Doğulu, 30 yıllık sanat hayatının kısa film olacağını açıkladı.

Beren Saat ile Kenan Doğulu geçtiğimiz akşam bir markanın lansmanında objektiflere yansıdı. Keyifli halleri ile dikkat çeken Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu; "Kısa bir film çektik. Bugün onun gösterimi ve kutlaması var. Keyfimiz yerinde, inşallah yaza harika bir giriş yapacağız. Bir sürü projemiz var. Konserler başlıyor, single'lar, albümler... Önümüzde günler biraz yoğun, şimdiden biraz enerji depolayıp eğlenmek istedik" ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Doğulu, "30 yılı kısa bir filme sığdırmak imkânsız ama 30 yılın onore edildiği, biraz benim duygusallaştığım bir proje. Önümüzdeki yıllarda da üretim devam edecek, muhakkak yeni şarkılar gelmeye devam edecek ama şimdiye kadar olan kısımdan çok memnunuz" şeklinde konuştu.