Seren Serengil koronavirüs iddialarını reddeden Kenan Doğulu'ya canlı yayında cevap verdi: Testten söz etmiyor bu beni ürkütüyor

Seren Serengil geçtiğimiz gün Kenan Doğulu hakkında ''koronavirüslü olmasına rağmen konser verdi'' iddiasında bulunarak gündeme bomba gibi düştü. Kenan Doğulu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Sonucum negatif, çift doz aşılıyım'' ifadelerine yer verirken Serengil, Söylemezsem Olmaz canlı yayınında ünlü şarkıcıya cevap verdi.

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Seren Serengil, ünlü şarkıcı Kenan Doğulu hakkında gündemde deprem etkisi yaratan iddialarda bulundu. Serengil, geçtiğimiz gün canlı yayında Doğulu hakkında "koronavirüslü olmasına rağmen konser verdi" dedi.

SEREN SERENGİL'İN İDDİALARINI YALANLADI

Kenan Doğulu daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Dün hakkımda çıkan haberler üzerine bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Bu haberler nedeniyle oluşan endişeleri gidermek için yaptırdığım PCR testimin sonucu negatif çıktı. Çift doz aşılı olduğum ve herhangi bir semptom göstermediğim halde son derece dikkatli ve tedbirli davranıyorum zaten. Tüm yaz boyunca yaptığımız konserlerimizde elimizden geldiği kadar sıkı önlemler aldık. Yarınki ve önümüzdeki tüm konserlerde de aynı titizlik ve özeni göstereceğiz" sözleri ile Seren Serengil'in iddialarını yalanladı.

Kenan Doğulu'dan Seren Serengil'in iddialarına jet cevap

Seren Serengil, Doğulu'nun açıklamasının ardından Söylemezsem Olmaz canlı yayınında ünlü şarkıcıya cevap verdi. Serengil, şunları söyledi:

"TEST YAPTIRMADIM DİYOR AMA YAPTIRDI, POZİTİF ÇIKTI"

"Ben çok eminim buna. Kenan'ın göndermiş olduğu PCR testi bizim iddiada bulunduğumuz günün gecesi saat 22:40'ta evine birini çağırarak verdiği bir test. Halbuki bütün sanatçılar konserlere çıkmadan önce PCR testlerini yaptırmış olmaları gerekiyor. Orada yaptırmadım diyor ama yaptırdı, pozitif çıktı.

"KIZ KARDEŞİ DE KORONA "

Bunu yapan kişi de Bodrum'daki eve gidiyor, bu normal şartlarda bir devlet memuru. Özel laboratuvarlarda sonuçlara bakıyorlar. Kenan'ın kız kardeşi de korona, bunu Fiko (Kenan Doğulu'nun menajeri) söylüyor.

Kenan'ın yaptırdığı test bizim programda olduğumuz gün gece saat 22:40'ta yine evine gelinerek alınan bir test. Ben Kenan'ın da sağlığı açısından devlet hastanesinde tekrardan test yaptırmasını öneriyorum. Çünkü bunu söyleyen kişiler sağlıkçılar. Sağlıkçıların yalan söyleme durumunu az ihtimal görüyorum.

"TESTTEN SÖZ ETMİYOR BU BENİ ÜRKÜTÜYOR"

Aşı yaptırsa da tekrardan geçiriyor, farkında olmayabilir. Belki Kenan da anlamadı. İki tane aşısı olduğu için de belki de geçirdi o sırada anlamadı. Ama şimdi bu PCR testinden söz etmiyor bu beni ürkütüyor. "Bu haberler çıktıktan sonra test yaptırdım ve negatif çıktı" diyor. Tamam, peki bir önceki test? Hiç yaptırmadığını söylüyorsun ama yaptırdın. Ben ispata gitmek istemiyorum. Çünkü amacım kimseyi yalancı çıkarmaya çalışmak değil, hele Kenan'ı hiç değil. Ama sağlık açısından Kenan'a tek ricam testi yaptırsın herkesin içi rahatlasın. Böyle bir şey ortaya atıldı ve bu da çok net o kadar söyleyeyim"