Aldatmak dizisinin kadrosu çok güçlü! Kemerlerinizi sıkı bağlayın bomba gibi bir dizi geliyor!

Efsane isimlerin toplandığı Aldatmak dizisi atv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Güçlü bir kadroya ev sahipliği yapacak olan dizi şimdiden heyecanla bekleniyor. Vahide Perçin ve Ercan Kesal gibi usta oyuncuların yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor. İşte Aldatmak dizisine dair tüm merak edilenler içeriğimizde!

Hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla aldatmak dizisi bu sezon atv ekranlarında olacak. Etkileyici kadrosunda sektörün başarılı isimlerinden olan Vahide Perçin ve Ercan Kesal yer alıyor. Dizi izleyicileri şimdiden heyecan içinde bıraktı.

Yapımcılığını TIMS&B Productions'ın üstlendiği dizi sete çıktı.

Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu dizinin senaryosunu ise Yıldız Tunç'un kaleme alıyor.

Güçlü öyküsüyle yeni sezonda izleyiciyi ekran başına kilitleyecek 'Aldatmak'ın oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel yer alıyor.