Kemal Sunal'ın veliahtı olarak görülmüştü! İşte Mehmet Kurt'un son hali

Emret Komutanım dizisi ile birçok insanın gönlünde adeta taht kuran Mehmet Kurt, Kemal Sunal'a benzerliği ile bir dönem gündeme gelmişti. Ayrıca Emret Komutanım dizisinin sevilen karakterlerinden birini canlandırıyordu. Bunun yanı sıra Kemal Sunal'ın veliahtı olarak da görülebilen Mehmet Kurt, son hali ile birçok insanı şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Emret Komutanım dizisi bir dönem pek çok dizisever tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca Emret Komutanım dizisinde; Mehmet Kurt, Sarp Levendoğlu, Arda Kural, Ufuk Özkan ve birçok farklı isim rol alıyordu.

Öte yandan Emret Komutanım'ın sevilen isimlerinden biri, Naci karakterini canlandıran Mehmet Kurt olarak gündeme geliyordu. Ayrıca Mehmet Kurt, bir dönem Kemal Sunal'a benzerliği ile de gündeme gelmişti. Zira söz konusu benzerlik nedeniyle, Kemal Sunal'ın adeta veliahtı gibi de görülebiliyordu.

EMRET KOMUTANIM'IN NACİ'SİYDİ

Kemal Sunal'a benzerliği ile hatırlanabilen Mehmet Kurt, Emret Komutanım dizisinde Naci karakterini canlandırıyordu. Ayrıca canlandırdığı Naci karakteri ile birçok diziseverin gönlünde adeta taht kuran Mehmet Kurt, seneler sonraki hali ile de merak edilebiliyor.

Emret Komutanım dizisinin Naci'si Mehmet Kurt şimdilerde 41 yaşında. Nitekim dizideki haline kıyasla görünümünde değişiklikler olduğu görülebiliyor. Bu nedenle Emret Komutanım'ın Naci'sini yıllar sonra ilk kez gören adeta herkes şaşırabiliyor.

MEHMET KURT'UN YILLAR SONRAKİ HALİ

Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Naci karakteri ile gündeme gelen Mehmet Kurt, seneler sonraki hali ile birçok insan tarafından merak ediliyor. İşte Emret Komutanım'ın Naci'si, Kurt'un yıllar sonraki hali;

Herkes Türkiye'de arıyordu Hollanda'dan çıktı! Selena'nın Selin'i yeni işi ile herkesi şok etti