Kemal Sunal'ın 'Haydi Gezelim' videosu duygulandırmıştı... Ali Sunal'dan babası hakkında ilk yorum

Ali Sunal, Fatih Ürek tarafından paylaşılan ve sosyal medyada herkesi duygulandıran Kemal Sunal videosu hakkında konuştu. Ali Sunal, videoyu görünce o anlara gittiğini söyledi.

Merhum sanatçı Kemal Sunal'ın vefat etmesine yakın bir dönemde çekilen bir magazin haberi şarkıcı Fatih Ürek tarafından sosyal medyada paylaşılmış ve görüntüler büyük ilgi toplamıştı. Kemal Sunal'ın dönemin hit şarkılarından 'Haydi Gezelim'i söylediği görüntüler herkesi duygulandırmıştı. O video, Sunal'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal'a soruldu.

Ali Sunal söz konusu video için, "Ailece böyle yemeklere giderek eğleniyorduk. Güzel ve keyifli oluyordu. Her aile gibi öyle keyifli zamanlar geçiriyorduk. Videoyu görünce o güne gittim, o anları hatırladım. Keyifliydi, tabi biraz duygulandım" yorumunda bulundu.

Babası Kemal Sunal'ın hayatı film olursa rol almak ister mi sorusuna da yanıt veren ünlü oyuncu, "O proje nasıl yapılır bilmiyorum ama ben olmam diye düşünüyorum. Benim olmam zor olur, o iş biraz ağır bir iş. Yapabilirlerse ne güzel olur tabii" ifadelerini kullandı.