Kemal Sunal'a benziyordu: Herkesi şaşırttı! İşte Mehmet Kurt'un son hali

Mehmet Kurt, Emret Komutanım dizisinde sevilen karakterlerden biriydi. Kemal Sunal'a benzerliği ile de gündeme gelebiliyordu. Öte yandan Emret Komutanım dizisindeki sempatik davranışları ve Kemal Sunal'a benzemesi nedeniyle pek çok izleyici tarafından seviliyordu. Bunun yanı sıra Mehmet Kurt, seneler sonraki hali ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Emret Komutanım dizisi 2000'li yılların unutulmaz dizileri arasında gösterilebiliyor. Dizinin oyuncuları arasında; Mehmet Kurt, Ufuk Özkan, Arda Kural ve Sarp Levendoğlu dahil olmak üzere pek çok farklı isim yer alıyordu. Ayrıca Emret Komutanım dizisinde dikkat çekici isimlerden biri, Mehmet Kurt'tu.

KEMAL SUNAL'A BENZETİLİYORDU

Emret Komutanım dizisinde sevilen karakterlerden biri, Naci'ydi. Naci karakterini ise Mehmet Kurt canlandırıyordu.

Emret Komutanım dizisinin sevilen ismi Mehmet Kurt, Kemal Sunal'a benzerliği ile de bir dönem gündeme gelmişti. Ayrıca sempatik davranışları ile Kemal Sunal'ın adeta valiahtı gibi görülebiliyordu.

EMRET KOMUTANIM DİZİSİNİN NACİ'Sİ ŞAŞIRTTI

Kemal Sunal'a benzerliği ile gündeme gelen Mehmet Kurt, Emret Komutanım dizisinde birçok insanın gönlünü adeta fethetmişti.

Öte yandan Emret Komutanım dizisinin Naci'si Kurt, uzun süre ekranlardan uzakta kaldı. Bu nedenle seneler sonraki hali birçok izleyici tarafından merak edildi.

Mehmet Kurt şimdilerde 41 yaşında. Zira Emret Komutanım dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle bir dönem Kemal Sunal'a benzerliği ile gündem gelen Kurt'u seneler sonra ilk kez gören adeta herkes şaşırabiliyor.

MEHMET KURT'UN YILLAR SONRAKİ HALİ

Kemal Sunal'a benzerliği ile gündeme gelen Mehmet Kurt, son hali ile birçok dizisever tarafından merak edilebiliyor. İşte Emret Komutanım dizisinin Naci'si, Mehmet Kurt'un seneler sonraki hali;