21 Ağustos Cuma Show TV yayın akışı: Kelebekler filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Kelebekler filmi bu akşam Show TV üzerinden seyirci ile buluşacak. Saat 23.30'da yayınlanacak olan film, 2018 yılında vizyona girmişti. Kelebekler filminin yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını Tolga Karaçelik üstleniyor. Kelebekler oyuncuları arasında Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ ve Serkan Keskin yer alıyor.

Kelebekler filmi bu akşam saat 23.30'da Show TV ekranlarında olacak. Filmin oyuncuları arasında Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ ve Serkan Keskin yer alıyor. Kelebekler filminin senaryosu Tolga Karaçelik'in kaleminden çıkmıştır. 2018 yılında vizyona girmiş olan filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını da yine Tolga Karaçelik üstleniyor.

KELEBEKLER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Kelebekler filmi, yıllar içerisinde birbirlerinden ayrı düşen ve birbirlerini tanımayan üç kardeşin, bir nedenden dolayı bir araya gelmesinden sonra birbirlerini daha iyi tanımaya çalıştıklarında başlarından geçen olayları konu alıyor. Üç kardeşten astronot olan Cemal, aktör Kenan ve öğretmen Suzan'ı babalarından gelen telefondan sora bir araya getirdi. Babalarını üç kardeşi bir arada görmek istemektedir ve bu isteğini Cemal'e bildirir. Üç kardeş bir araya geldikten sonra köye ulaşırlar ve babaları ölmüş, kelebeklerin göç ettikleri tarihte defnedilmeyi vasiyet etmiştir. Bir süre daha köyde durmak zorunda kalan üç kardeş, bu zamanda hem birbirlerini hem de babalarını daha iyi tanıma fırsatı bulur.

KELEBEKLER FİLMİNİN OYUNCULARI

  1. Bartu Küçükçağlayan
  2. Tolga Tekin
  3. Tuğçe Altuğ
  4. Serkan Keskin
  5. Hakan Karsak
  6. Ezgi Mola
  7. Ercan Kesal
  8. Bedir Bedir
  9. Gülçin Kültür Şahin
  10. Murat Sağlam
  11. Seda Türkmen
  12. Mustafa Kırantepe
  13. Serkan Ercan
  14. Emin Alper

21 AĞUSTOS SHOW TV YAYIN AKIŞI

  1. SHOW ANA HABER 18.45
  2. GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 20.00
  3. KELEBEKLER 23.30
  4. ASUMAN'LA SEVGİLİ DÜNÜRÜM 01.45