Kefaret'in Zeynep'i Nurgül Yeşilçay'dan acı itiraf: 'Annem ölünce darmadağın olduk'

Fox TV'de yayınlanan başrollerini Mert Fırat ile paylaştığı Kefaret dizisiyle ekrana dönen Nurgül Yeşilçay, Exxen'de yayınlanan Hande Kazanova ve Dinçer Güner'in 'Astrolojik Şifreler' programına konuk oldu. Necati Kocabey'in hayatının dönüm noktası olduğunu ifade eden Yeşilçay, annesini kaybettikten sonra neler yaşadıklarını anlattı.

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, Hande Kazanova ve Dinçer Güner'in sunuculuğun üstlendiği Exxen'de yayınlanan 'Astrolojik Şifreler' programına konuk oldu.

Hayatının dönüm noktasının yapımcı sevgilisi Necati Kocabay’la tanışması olduğunu itiraf eden Nugül Yeşilçay, şu ifadeleri kullandı:

HAYATININ DÖNÜM NOKTASINI ANLATTI

'Hayatımı N.Ö. ve N.S. diye ayırmamız lazım öncelikle. Eniştenizden önce ve sonra. Necati’den önce çok daha karmaşık ilişkiler yaşıyordum. 40 yaşına geldiğimde mutfakta tek başımaydım ve dedim ki, yapmayacağım, böyle saçma sapan ilişkiler yaşamak istemiyorum. Sonra Necati ile tanıştım. Bir arkadaşımız tanıştırdı. En çok dikkatimi çeken kibar olmasıydı.

'İLK KEZ EVLİLİĞE HAZIR HİSSEDİYORUM'

İlk defa Necati’den bir şeyler isteyebiliyorum. İnsanın her şeyi tek başına halletmeye çalışması çok ağır bir yük. Şimdi Necati’den bir şeyler isteyebilmek benim yalnızlığımı giderdi. Kendimi ilk defa evliliğe hazır hissediyorum'

'DARMADAĞIN OLDUK'

Annesini erken kaybettiğini de belirten Nurgül Yeşilçay, 'Annem 98 yılında vefat etti, bizim ailemiz darmadağın oldu. Çok etkilendim, hâlâ da çok etkilenirim.' ifadelerini kullandı.

ANNESİ VE BABASININ HİKAYESİNİ ANLATTI

Şimdilerde Fox TV'de yayınlanan Kefaret dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay, anne ve babasının hikayesini şu sözlerle anlattı: 'Annem başkasıyla evli, babam başkasıyla. İkisi birbirlerine âşık oluyor. Olay, Bolu’da geçiyor. Kaçıp İzmir’e geliyorlar, orada yeni bir hayat kuruyorlar. Ne babamın ailesi ne de annemin ailesiyle görüşüyorduk. Biz bize yeten küçük bir çekirdek ailemiz vardı'