Kefaret'te sırlar bir bir ortaya çıkıyor! Meltem kendini kendini ele veriyor...

Pazar akşamlarının severek takip edilen dizisi Kefaret'te sırlar bir bir ortaya çıkıyor. Elif'in Zeynep'in kızı olmadığını bilen Sinan artık Cansu'nun onun kızı olduğundan emin oluyor. Ayrıca Ahmet'te geçen bölümlerde bunu düşünmeye başlamıştı. Zeynep'in yanına yerleşen ve kızıyla hasret gidermek isteyen Ahmet'in önüne Meltem engeli çıkıyor.

Fox Tv'nin pazar akşamları yayınlanan dizisi Kefaret'in bu akşam ekrana gelecek bölümünde Meltem kendin kendini ele veriyor. Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli kitabından senaryolaştırılan dizinin konusu izleyiciler tarafından da çok beğeniliyor. Ahmet ve Zeynep'in kızları Elif hakkında Meltem öyle bir şey ortaya atacak ki, işler iyice karışacak.

Özge Özacar’ın hayat verdiği karakter Meltem dizide Ahmet'e DNA testi yaptır demesiyle kendini ele veriyor. Sırların bir bir ortaya döküleceği dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Meltem, "Ahmetciğim, sen emin misin bu kızın senin kızın olduğuna?" demesi ardında "Ahmet'te DNA testi yaptırsın" sözü ortalığı karıştıracak ve Meltem'in de kaçırılmada parmağı olduğu büyük bir ipucu verecek.

Kefaret dizisinin 9. yeni bölümünde Zeynep, Ahmet’e neden Elif’in bulunduğu haberini gizlediğini anlatırken Meltem de yaptıklarının ortaya çıkması korkusu ile zor anlar yaşamaktadır. Arzu abisinin kirli geçmişinin kalıntılarından kurtulmaya uğraşırken Sinan, Cansu’nun Zeynep’in gerçek kızı olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır.

Zeynep bir yanlış anlama sonucu kopma noktasına geldiği Sinan’la yüzleşirken birbirlerine gerçek duygularını açma fırsatı bulurlar. Ahmet, Elif’le ayrı geçen yıllarının açığını kapatmaya kararlıdır ve Zeynep’in bütün itirazlarına rağmen çiftliğe yerleşir. Meltem bu birlikteliği ne olursa olsun engellemeye kararlıdır ve çok riskli bir adım atar.

Kefaret yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX'ta!

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece bin pişman! Kimse için böyle konuşmamıştı: Bakın o isim kim çıktı