Kefaret dizisinde inanılmaz hata! O detay izleyicinin dikkatinden kaçmadı

Fox TV'de ekrana getirilen başrollerinde Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay'ın rol aldığı Kefaret dizisindeki hata bu kadar da olmaz dedirtti. 3 Ocak'ta yayınlanan Kefaret dizisinin yeni bölümünde meydana gelen hata sosyal medyada olay olurken 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Fox TV'nin ekranlarda yayınlanarak televizyon da ben de varım diyen Kefaret dizisi hızlı bir giriş yaparken senaryosuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Başrollerinde Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay'ın rol aldığı Kefaret dizisindeki bir hata dikkatlerden kaçmadı.

Kefaret dizinin ekrana getirilen 7. bölümünde Arzu, abisinin hapisten çıkmasının ardından yaşanan olaylar nedeniyle vuruldu. Arzu'yu tedavi etmesi için Zeynep'in kocası Doktor Ahmet zorla dağ evine götürüldü.

Ahmet, Arzu'nun yarasını temizlemek için bandajı kaldırdığında o hata ortaya çıktı. Kurşunla vurulmuş olan Arzu'nun bandajının kaldırıldığında yara olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Yönetmenin bile fark etmediği sahnede Arzu'nun yarası ikinci sahnede birden bire kendiliğinden geri geliyor. Kefaret dizisi bu nedenle sosyal medyanın diline düştü.