Kefaret dizi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kefaret yeni 9.bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu!

Kefaret dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Kefaret dizisinin 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 8. son bölümde yaşanan gergin dakikalar yeni bölümde nasıl sonuçlanacağı şimdiden merak konusu oldu. Peki Kefaret oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?

Kefaret dizisi 8. son bölümün ardından 9.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile Fox Tv ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Kefaret dizisinde bu hafta, Ahmet, Arzu'yu tedavi ederken karşılaştığı Cansu'nun kendi kızı olabileceğinden kuşkulanmaya başlar. Yayına giren Kefaret 9. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan tüm detaylar haberimizde.   

KEFARET 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA


KEFARET 8. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ahmet, Arzu’yu tedavi ederken karşılaştığı Cansu’nun kendi kızı olabileceğinden kuşkulanmaya başlar. Münevver, Sinan’a araba alma bahanesiyle Kadir’le hoş bir gün geçirir. Ancak Sinan kendisine danışılmadan alınan bu arabaya tepki gösterecektir. Meltem, Ahmet’in evlenir evlenmez kendisini başından atmasının faturasını Zeynep’e keser ve aralarında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Sinan, Arzu ve Mehmet’in Cansu konusunda yalan söylediklerini ve Cansu’nun gerçekten Zeynep’in kızı olduğunu bilmekte ancak bunu Zeynep’e nasıl söyleyeceğini bilememektedir. Sabri’nin Elif’i kaçırdığını itiraf ederek kızını ve büyük bir serveti Zeynep’e bıraktığı haberi basına düşer. Bu haberin Ahmet tarafından öğrenilmesinin sonuçları Zeynep için çok ağır olacaktır.

KEFARET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bir kasaba lisesinde öğretmenlik yapan ve doktor kocası Ahmet ve iki küçük çocuğu ile mutlu bir hayat sürdüren Zeynep’in rüya gibi yaşamı kızının ortadan kaybolması ile bir anda cehenneme dönecektir. Zeynep bir bir elindeki her şeyi yitirirken İstanbul’dan atanan başarılı genç komiser Sinan sayesinde umudunu asla yitirmeyecek ve hayata sımsıkı tutunma gücü bulacaktır. Kızını bulabilmek için her yolu denemesine rağmen bir sonuca ulaşamayan Zeynep sonunda çılgınca bir eyleme kalkışır ve hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır.

KEFARET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kefarat dizisinin tanıtım fragmanında yer alan göl ve orman mekanları özellikle dikkat çekti. Kefaret dizisinin pek çok dizi gibi İstanbul’da çekildiği öğrenildi. Göl ve orman mekanları için İstanbul’un doğal ortamlarından yararlanırken, şehir çekimleri için Sarıyer, Nişantaşı ve Sarıyer gibi semtler tercih edildiği bilgisi aktarıldı.

KEFARET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Zeynep Gökmen Çınarlı (Nurgül Yeşilçay)

Sinan Demir (Mert Fırat)

Ahmet Çınarlı (Yurdaer Okur)

Meltem Serez (Özge Özacar)

Nil Anıl (Ege Kökenli)

Arzu Kendir (Mine Kılıç)

Münevver Demir (Ayşegül Cengiz)

Zeki Köse (Tolga Güleç)