Kedi beslediği için komşularıyla kavga etti mi? Nesrin Cavadzade'den beklenen açıklama geldi

Apartmanda kedi beslemesi nedeniyle komşuları ile kavga ettiği iddia edilen ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade cephesinden açıklama geldi. Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddialara cevap verdi. Cavadzade, ''Hakkımda çıkan haberler tamamen asılsızdır. Apartman içinde beslediğim kedi sayısı sıfırdır. Site bahçesinde komşularımla bütün hayvanlara duyarlı davranıyoruz, sadece kedilere değil.'' ifadelerine yer verdi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'nin oturduğu apartmanda 15 kediyi beslemesi nedeniyle komşuları ile kavga ettiği öne sürüldü.

Çıkan haberlerin ardından açıklamada bulunan Nesrin Cavadzade, şu ifadeleri kullandı: "Hakkımda çıkan haberler tamamen asılsızdır. Apartman içinde beslediğim kedi sayısı sıfırdır. Site bahçesinde komşularımla bütün hayvanlara duyarlı davranıyoruz, sadece kedilere değil. Zaten insana yakışan da budur. Geçen hafta beslediğimiz kedilerden birinin başına çok kötü bir şey geldi. İçimizden birileri onu alakasız bir semtte ölüme terk etti, biz de yoğun çabalar sonunda onu bulduk ve sahiplendirdik. Kimse ile kavga etmedim fakat çocuk ve hayvan istismarı, kötü muamele karşısında her zaman tereddütsüz bir şekilde pozisyon alacağımı saygıyla bilgilerinize sunmak isterim. Herkese güzel günler diliyorum."