Keanu Reeves'in Matrix 4'ten aldığı ücret dudak uçuklattı! 14 milyon dolar kazandı

Matrix 4 filminin geçtiğimiz günlerde vizyona girmesiyle birlikte dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves'un kazancı merak konusu oldu. Keanu Reeves'in Matrix 4'den 14 milyon dolar aldığı öğrenildi.

Bir döneme damgasını vuran Matrix filmi yıllar sonra yeniden beyazperdede yerini aldı. Cuma günü izleyici ile buluşan "The Matrix Resurrections" HBO Max platformunda da ekrana getirilmeye başlandı. Matrix 4 gündem olurken Keanu Reeves'in kazancı da merak konusu oldu.

Keanu Reeves, 1999 yapımı 'Matrix' serisinin ilk filminden ilk olarak 10 milyon dolar aldı. Filmin gişede büyük başarı elde etmesinin ardından aldığı ücreti 35 milyon dolara tamamladı.

Reeves'in Metrix filminin ikinci ve üçüncü filmlerinden aldığı ücret net olarak bilinmese de Celebrity Net Worth adlı site, ünlü oyuncunun iki filmin gişesi ve DVD satışları dahil 120 milyon kazandığını yazdı.

Reeves'in, Matrix 4 filminden ilk ödeme olarak 12 ila 14 milyon dolar kazandığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun asıl kazancının filmin gişe rakamları sonrası hasılatına göre ek kazanç elde etmesi bekleniyor.