Kaza haberini aldı, gözyaşlarını zor tuttu! Uraz Kaygılaroğlu soluğu eski eşi Melis İşiten'in yanında almak için ilk uçağa bindi

Melis İşiten, Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy gibi isimlerin yer aldığı minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu üç kişi hayatını kaybetti. Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda Melis İşiten hakkında açıklamalarda bulundu. Uraz Kaygılaroğlu, ilk uçakla eski eşinin yanına gitti.

AA

Amasya'nın Merzifon ilçesinde, tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu üç kişinin öldüğü trafik kazasında yaralanan sekiz kişiden üçünün taburcu edildiği, beş kişinin tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.

Sergen Deveci minibüs kazası sonrası yoğun bakıma kaldırıldı iddiası! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi

Çorum Devlet Tiyatrosu Salonu'nda dün akşam "Başbelası" adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun'a dönerken Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik kazası geçiren ekipte, yaralananlardan Uğur Şalvarcıoğlu, Sergen Deveci ve Özgür Ayaz'ın Samsun'da, Ceyhun Fersoy, Burak Gülçebi'nin Amasya'da tedavileri sürüyor.

Kazada yaralananlardan, Melis İşiten, Filiz Özbek ve Aykut Bektaş ise tedavilerinin ardından taburcu oldu.

URAZ KAYGILAROĞLU'NDAN MELİS İŞİTEN AÇIKLAMASI GELDİ

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, kaza geçiren eski eşi Melis İşiten hakkında sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yayınladığı video ile açıklamada bulundu. İşte o paylaşım;