27 Kasım FOX TV yayın akışı Kayıtdışı Fox Tv ne zaman, Kayıtdışı yeni bölüm izle

Fox Tv'nin pazartesi günleri ekrana gelen dizisi Kayıtdışı yeni bölümü ne zaman yayınlanacağı belli oldu. İzleyiciler merakla Kayıtdışı'nın ne zaman yayınlanacağını merak ederken aynı zaman da final tarihi de beraberinde geldi. Fox TV'nin sevilen dizisi Kayıtdışı 8.bölümün dün yayın akışında yer almaması izleyicisini meraklandırdı. Kayıtdışı yerine sinema filmini gören izleyicinin aklına, ardı ardına biten diziler gibi Kayıtdışı'nın da final yapabileceği ihtimalini getirdi. Bu ihtimaller doğru çıktı. Kayıtdışı 8.yeni bölümüyle final yapacak.

Kayıtdışı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak final mi yapıyor? Kayıtdışı dizisiyle ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Fox Tv 27 Kasım 2017 Pazartesi günü yayın akışına baktığımız zaman yeni bölümün o gün ekrana geleceğini görüyoruz. Kayıtdışı ve Fox Tv'nin resmi hesaplarına baktığımız zaman konuyla ilgili herhangi bir bilgiye rastlamıyoruz. Kayıtdışı'nın yayınlanmama nedeni Erkan Petekkaya'nın kaza geçirmesi. Kayıtdışı 27 Kasım 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek. Yeni bölümünün ardından final yapacak olan Kayıtdışı 27 Kasım'da final yapacak. Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bir alışveriş merkezi çıkışı aracına binerken talihsiz bir kaza atlattı. Otomobiline binmek üzereyken ters bir hareketle ayağını burkan Petekkaya soluğu hastanede aldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü oyuncunun ayağının kırıldığı öğrenildi. Ayağı alçıya alınan Erkan Petekkaya’nın bir süre setlerden uzak kalacağı öğrenildi.

KAYITDIŞI 8.YENİ BÖLÜM FİNAL TARİHİ

Kayıtdışı 27 Kasım 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek. Yeni bölümünün ardından final yapacak olan Kayıtdışı 27 Kasım'da final yapacak.

ERKAN PETEKKAYA’NIN DURUMU NASIL?

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bir alışveriş merkezi çıkışı aracına binerken talihsiz bir kaza atlattı. Otomobiline binmek üzereyken ters bir hareketle ayağını burkan Petekkaya soluğu hastanede aldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü oyuncunun ayağının kırıldığı öğrenildi. Ayağı alçıya alınan Erkan Petekkaya’nın bir süre setlerden uzak kalacağı öğrenildi.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada ‘Değerli oyuncumuz Erkan Petekkaya’nın yaşadığı kaza nedeniyle Kayıtdışı’nın yayınına bir süre ara vermek durumundayız.’ şeklindeydi. Kayıtdışı yeni bölümün ne zaman yayınlacağı ise henüz belli olmadı. Kayıtdışı 8. yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı.

KAYITDIŞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kendi isteği dışında akıl hastanesinden çıkarılan Orhan, Ali Kemal ve Zeynep’i kaçırır. Onları götürdüğü eve kurduğu tuzaklar ölüm saçmaktadır ve ikilinin oradan çıkması hiç de kolay olmayacaktır. Ekip(Çavuş-Arda-İdil), Ali Kemal’e ulaşamayınca, onları aramaya koyulur. Melek, Ekrem’e karşı düzenlediği operasyonda büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Bu başarısız operasyon sonrası, üstlerinden gelen kararlar onu daha da köşeye sıkıştıracaktır.

İlaç ve silahların sevkiyatını başarılı bir şekilde tamamlamış Ekrem’in keyfi yerindedir ama bu keyif, Zeynep’in kaçırıldığı haberiyle yerini tekrardan sıkıntıya bırakır. Ekrem, Zeynep ve Ali Kemal’i bulması için, Adnan’ı görevlendirir. Adnan, onları bulmak için, Orhan’ın hazırladığı tuzaklı evlere girip çıkmak zorunda kalacaktır. Cafer ve arkadaşları tarafından öldüresiye dövülen Nejat ise, bütün bunlar olurken, hastanede yaşam savaşı vermektedir...

KAYITDIŞI SON BÖLÜM İZLE - FOX

KAYITDIŞI KONUSU

Erkan Petekkaya, uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandıracağı yeni dizi için “Yeni bir hikaye, yeni bir macera ve harika bir kadro. Çok farklı bir proje ile seyirci karşısına çıkacağımız günü heyecanla bekliyorum. Ekranı çok özledim ve bu özlemin dinmesine çok az bir zaman kaldı.” diyerek heyecanını dile getirdi.

Dizide sınır tanımayan, özgür ruhlu, maceraperest bir doktoru canlandıran Songül Öden çalışırken duyduğu keyfi, izlerken seyircinin de almasını dilediğini belirtti. “Büyük heyecan duyduğum hikayemizin izleyiciye de aynı hissiyati vereceğine eminim” diyerek duygularını dile getiren Dolunay Soysert ise güzel, anlayışlı, yardım sever ve zeki “Esra” karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Uğur Polat, Nur Sürer, Ali Düşenkalkar, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Burak Yamantürk, Serdar Orçin, Kadim Yaşar ve Müge Boz gibi birçok deneyimli oyuncunun yer aldığı “Kayıtdışı” için şimdiden nefesler tutuldu.