Kayıp olarak 6 aydır aranan genç aşçı Bilecik'te gömülü bulundu!

Yusuf Kavuk Bursa İnegöl'de 6 aydır kayıp olarak aranıyordu. Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen gözaltı süreci sonrası, kayıp olarak aranan Yusuf Kavuk adlı gencin cesedi, Bilecik'te ormanlık alanda gömülü halde bulundu.

IHA

Yusuf Kavuk isimli 31 yaşındaki, bir çocuk babası aşçı genç adam tam 6 aydır kayıp olarak aranıyordu. İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; kayıp olarak aranan Yusuf Kavuk dosyasında yeni bir gelişme yaşandı. Kayıp adam, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde ormanlık alanda gömülü halde bulundu.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İnegöl ilçesinde 6 ay önce kaybolan ve kendisinden haber alınamayan 1 çocuk babası 31 yaşındaki Yusuf Kavuk'u bulmak için çalışma başlattı. Çalışmasını genişleten ekipler, yaptıkları araştırma sonrasında Kavuk'un öldürüldüğünü tespit etti.

Beş şüpheliyi gözaltına alan polis ekipleri sorgu sonrasında cesedin, Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Muratdere Köyü yakınlarında olduğunu belirledi. Yapılan çalışma sonrasında belirtilen alan kazıldı ve Yusuf Kavuk'a ait kemik parçaları bulundu. Olayla ilgili şüphelinin sorgusunun sürdüğü öğrenildi.