Kavak Yelleri'nin Deniz'i İbrahim Kendirci değişmeyen görüntüsüyle şaşırtıyor!

Kavak Yelleri adlı diziyle ünlenen oyuncu İbrahim Kendirci, çok göz önünde olmayan bir isim olarak dikkat çekiyor. Yakın zamanda bir YouTube kanalına konuk olan Kendirci, hem açıklamaları hem de değişmeyen görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu.

Başrolünde İbrahim Kendirci, Pelin Karahan, Dağhan Külegeç, Aslı Enver ve Sarp Apak gibi döneminin genç ve henüz tanınmayan oyuncularını bulunduran Kavak Yelleri, kadrosunda bulunan birçok isme şöhreti kazandırmıştı. Dizide Deniz karakterini canlandıran İbrahim Kendirci zaman içerisinde daha geri planda kalmayı tercih ederken diğer rol arkadaşları ise hep göz önünde olmuşlardı.

Yakın zamanda bir YouTube kanalındaki programa konuk olan Kendirci, rolü hakkında konuştu. Değişmeyen görüntüsüyle de dikkat çeken Kendirci, yıllar Kendirci'ye hiç dokunmamış dedirtti.

Kendirci rolü hakkında, 'Babam bile bazen ağzından kaçırıp Deniz derdi bana. Geçen hafta Melek Mosso klibi çekiyorduk, orada görüntü yönetmeni kameralarla çalışırken, "Deniz biraz daha sağa gider misin?" falan dedi. Bir keresinde de evinde televizyon olmadığını söyleyen hocam bana dersteyken "Deniz sen cevap ver.' dedi.' ifadelerini kullandı.

İşte İbrahim Kendirci'nin son hali!