Katy Perry'nin o ülkeye girmesi yasaklandı! Nedeni, duyanları şaşırttı

Dünyaca ünlü bazı yıldızların belirli ülkelere giriş yasaklatıldı. Peki bu isimler kimler ve hangi ülkelere, ne sebeple giriş yapamıyorlar? İşte o sorunun merak edilen cevabı.

Dünyaca ünlü bazı isimlerin, belirli ülkelere giriş yapmaları yasak. Ntv'nin haberine göre; bu isimler arasında Lady Gaga da var, Jay - Z de. İşte o ünlü isimlerden bazılarının girmelerinin yasak oldukları ülkeler ve yasak olmasının nedenleri...

Katy Perry

Dünyaca ünlü şarkıcının Taipei'deki konserinde Tayvan bayrağı giymesi sebebiyle Çin'e girmesi yasaklandı.

Jay-Z - Çin

2006 yılında şarkılarının içerisinde yer alan küfürler nedeniyle rap'çinin Şanghay'da performans sergilemesi yasaklandı. Konser organizatörü Sun Yun ise BBC aracılığıyla, resmi nedenin "kaba dil" olduğunu açıklamıştı.

Lady Gaga - Endonezya

Gaga, 2012 yılında ülkedeki üç grubun şarkıcının tarzını "kaba" olarak nitelendirmesi nedeniyle, ülkenin başkenti Cakarta'da sahne almaya izin alamamıştı.

Justin Bieber - Çin

Çin hükümeti 2017'de "Justin Bieber yetenekli bir şarkıcı ancak Çin pazarında düzeni sağlamak ve Çin performans ortamını arındırmak için kötü davranışlara sahip sanatçıları işe almak uygun değil" açıklamasında bulunmuş ve Bieber, konser verememişti.