Kate Middleton'ın fotoğrafına Instagram'dan müdahale geldi

Kate Middleton, çocukları ile çekildiği kare üzerinde oynama yapması ile gündeme geldi. Basının durumu fark etmesinin ardından özür dileyen Kate Middleton'ın fotoğrafı için Instagram harekete geçti.

AA

İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton, birçok uluslararası haber ajansının "üzerinde oynandığı" için yayımdan kaldırdığı fotoğraftaki oynama işlemlerini kendisinin yaptığını belirterek, özür diledi.

Galler Prensesi, Kensington Sarayı'nın X hesabından yaptığı açıklamada, birçok amatör fotoğrafçı gibi fotoğraf düzenleme uygulamalarıyla da ilgilendiğini belirtti.

Prenses Kate, "Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de deneysel fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın sebep olduğu karışıklık için özür dilerim. Umarım herkes çok mutlu bir anneler günü geçirmiştir." ifadelerini kullandı.

Ocak ayında karın ameliyatı olduktan sonra halkın karşısına çıkmayan Prenses Kate ile ilgili birçok spekülasyon ortaya atılmış, Prens ve Prenses'in boşandığı, sağlık durumunun açıklanandan kötü olduğu gibi ifadeler, sosyal medyada sıkça paylaşılmıştı.

O FOTOĞRAF İÇİN INSTAGRAM HAREKETE GEÇTİ

Büyük fotoğraf ajansları, üzerinde düzenleme yapıldığının anlaşılmasından sonra görseli yayından kaldırdıklarını açıklarken, şimdi de Instagram, bu fotoğrafla ilgili harekete geçti.

Platform, fotoğrafın altına "Üzerinde oynanmış fotoğraf/video. Üzerinde oynanmış aynı fotoğraf başka bir gönderide bağımsız haber doğrulayıcılar tarafından değerlendirildi" notunu yazdı.