Kaşları martıya benzetilen Aslıhan Doğan Turan sosyal medyanın diline düştü! Arda Turan'ın eşi esprilere bakın ne tepki verdi

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, kaşları martıya benzetilince sosyal medyada dalga konusu oldu. Gözlüğünün azizliğine uğrayan ünlü isim karizmayı fena çizdirdi. Gözlük çerçevesinin kaşlarını birleşmiş gibi göstermesi sonrası sosyal medyada espri konusu olan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, gelen esprili yorumlara verdiği tepki ile bir kez daha magazin gündeminde dikkat çekti.

Kaşları martıya benzetilen Aslıhan Doğan Turan karizmayı fena çizdi! Sosyal medyada dalga konusu olan Arda Turan'ın eşi gelen esprilere verdiği tepkisi ile dikkat çekti.

Aslıhan Doğan Turan kaşları ile sosyal medyada alay konusu olunca magazin gündemine damga vurdu. Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın eşi ünlü Influencer Aslıhan Doğan Turan, gözlük çerçevesi kaşlarıyla birleştiği fotoğraf karesi sosyal medyayı salladı. Ünlü isme, "Martı Aslıhan", "Frida geri döndü", "Aslıhan'ın kaşları araba sileceği gibi" benzetmeler yapıldı. Aslıhan Doğan Turan gelen esprili yorumlara bakın nasıl tepki gösterdi.

"MARTI ASLIHAN"

Takvim'in haberine göre, 2 çocuk annesi olan Turan'a, "Martı Aslıhan", "Frida geri döndü", "Aslıhan'ın kaşları araba sileceği gibi" esprileri yapıldı.

Karizmayı fena çizdiren 36 yaşındaki Aslıhan Doğan Turan'ın alay konusu olan o karesi işte karşınızda...

"HERKES İŞİNE BAKSIN!"

Bu yorumlara bozulan Doğan, Instagram hesabından, "Herkes işine baksa ne güzel bu hayat" yazarak tepki gösterdi.

Didem Balçın'la ilgili gerçek ortaya çıktı! Ünlü oyuncunun eşi herkesi şaşırttı