Karoline Fişekçi'den Orhan Pamuk itirafı! 'Benimle keyif yapıp, onunla geziyordu'

Bir dönem Orhan Pamuk'la aşk yaşayan ressam Karolin Fişekçi, Clubhouse'daki bir yayına katıldı. Samimi açıklamalarda bulunan Fişekçi, Orhan Pamuk için 'Benimle keyif yapıp, Hint yazar Kiran Desai ile resmi davetlere gidiyordu' ifadelerini kullandı. Karoline Fişekçi hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile yanıt verdi.

Ressam Karolin Fişekçi, 2011 yılının aralık ayında Orhan Pamuk'la çekildiği bir fotoğrafının magazin basınında yayınlanmasıyla tanındı.

Orhan Pamuk aşk yaşadıkları iddialarını reddederken Karoline Fişekçi söylemleri ile uzunca bir süre konuşuldu.

Karolin Fişekçi, geçmiş dönemde Orhan Pamuk'la ilgili verdiği bir röportajda Hint yazar Kiran Desai ile aşk yaşayan Pamuk'un aynı zamanda kendisiyle de görüştüğünü iddia etmişti. Son dönemin popüler sohbet uygulaması olan Clubhouse yayınına katılan Fişek'in söylemleri yeniden gündem oldu.

Karolin Fişekçi, 'Orhan Pamuk'la bir sergi açılışında tanıştık. Önce mail'leştik, sonra beni atölyesine çağırdı. Cihangir'deki bir binanın 4'üncü ve 7'nci katında atölyeleri vardı. Hintli kadın geldiğinde 7'nci katta kalıyordu. Kadın gelince biz 4'üncü katta görüşüyorduk. Benimle keyif yapıp resmi davetlere onunla gidiyordu.' dedi.