Kardeşlerim'in Talya'sı Lilya İrem Salman ilk kez açıkladı: Deniz olacaktım ama...

ATV'de ekrana getirilen Kardeşlerim dizisinde Talya karakterine hayat veren genç oyuncu Lilya İrem Salman, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Denizci olacağını ancak daha sonra farklı bir yol izlemeyi tercih ettiğini söyleyen Lilya İrem Salman, ''Denizci olacaktım ama daha farklı bir yol izlemek istedim. Babamın bir arkadaşı vardı ve tiyatro ile ilgileniyordu kendisi. Ayrıyeten de beyin cerrahı. “Sen gel bir “Kırmızı Kalem'e” git.” dedi. Tamam dedim ve gittim.'' şeklinde konuştu.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Lilya İrem Salman, şimdilerde ATV'nin büyük beğeniyle takip edilen Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Talya karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Genç oyuncu, Ferit Ömeroğlu'nun konuğu oldu. Salman, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Salman, oyunculuğu nasıl başladığını şu sözlerle anlattı:

"Denizci olacaktım ama daha farklı bir yol izlemek istedim. Babamın bir arkadaşı vardı ve tiyatro ile ilgileniyordu kendisi. Ayrıyeten de beyin cerrahı. 'Sen gel bir Kırmızı Kalem'e git.' dedi. Tamam dedim ve gittim. Merak da ediyorum çünkü benden yaşça büyük ve meslek sahibi olan insanlar var. İçeri girdiğim zaman insan hakkında konuşmaya başladıklarını gördüm.

Bir şeylere farklı bir pencereden bakmak, benim kendi dünyamda başka başka şeyleri açmaya neden oldu. Daha sonra ben bu durumu sevdim ve benimsedim. Bana çok tatlı bir yerden dokundu. Bu durum, bana çok tatlı gelince denizci olma fikri aklımdan çıktı. Çünkü gideceğim, maceralar yaşayacağım, çok güzel olacak ama tek başıma olacağım."