Kardeşlerim'in Şengül'ü Fadik Sevin Atasoy diziden ayrılma nedenini ilk kez açıkladı!

Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim'in Şükran'ı olarak üç sezondur ekranda yer alıyordu. Ani bir kararla diziye veda eden Fadik Sevin Atasoy, Kardeşlerim'in Şengül'ü olmaktan neden vazgeçtiğini ilk kez açıkladı.

Fadik Sevin Atasoy tam 3 sezon rol aldığı Kardeşlerim dizisinden ani bir kararla ayrılmıştı. Şengül karakteriyle başrollerde yer alan Fadik Sevin Atasoy, Kardeşlerim'den ayrılma nedenini açıkladı.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Atasoy, "Canlandırdığım Şengül'ün öldüğü bölümde annemde (Emel Göksu) 'Aile' dizisinde ölmüştü. Karakterleri öldürdük sonra annemle tatile çıktık. Çok yoruldum. Dizilerde üç sene çalışmak altı sene gibi... Yapımcı anlayış gösterdi. Bedenen tükendik. Çok tatlı ayrıldık ekiple. Halen konuşuyorum. Tadında bırakmak lazım" ifadelerini kullandı.

Atasoy dizinin dijitaldeki başarısı için, "Güzel etkileşimi olan dizi... 108 bölüm şahane geçti. Ekibi ve yönetmeni seviyorum. Dizi insan üstü çalışma istiyor. Haftanın beş günü 16-17 saat çalıştım. 1.5 ay tatil yaparak çalıştık. İnşallah bin 500 bölüm olur" dedi.