Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker'den nişanlısıyla aşk dolu paylaşım

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Harika karakteri ile büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Gözde Türker, geçtiğimiz gün nişanlısı Anıl Güler ile paylaşımda bulundu. Siyah beyaz fotoğrafa kırmızı kalp emojisi koyan Gözde Türker, aşkını takipçileri ile paylaştı. Ünlü oyuncunun aşk pozu takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Celil Nalçakan, Cüneyt Mete ve Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak, Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgın Coşkun gibi isimlerin başrollerini paylaştığı ATV'de ekrana getirilen Kardeşlerim dizisinde Harika karakteri ile izleyici karşısına çıkan Gözde Türker, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor.

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Gözde Türker, nişanlısı Anıl Güler ile verdiği pozu Instagram hesabının hikaye bölümünden siyah beyaz olarak paylaşırken kırmızı kalp emojisi koydu.

Geçtiğimiz günlerde objektiflere takılan güzel oyuncu Gözde Türker, 'Temmuz'da inşallah evleneceğiz. Çok yoğun çalıştığımız için bir türlü evlenemiyoruz' sözleri ile evlilik tarihini duyurmuştu.

Harika karakterini severek canlandırdığını söyleyen Gözde Türker, 'Kötü bir karakter ama alt hikayesi çok dolu olduğu için hayattan bir sürü şey barındırıyor.

Ön yargılı davrandığımız insanların arkasında aslında bir sürü hikayeler yatıyor. Benim için bir oyuncu olarak bunu ortaya çıkarmam beni mutlu ediyor. Kötü bir karakter olmasına rağmen seyircilerden çok güzel yorumlar alıyorum' demişti.