Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker'den evlilik müjdesi! Düğün için tarih verdi

ATV'nin sevilen yapımlarından olan başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete ve Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak, Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgın Coşkun'un rol aldığı Kardeşlerim dizisinde Harika karakterine hayat vere Gözde Türker, Emirgan'da objektiflere takıldı. Enerjisi ile etrafa ışık saçan Gözde Türker, evleneceğini açıklarken düğün tarihini de verdi.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete ve Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak, Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgın Coşkun gibi isimlerin rol aldığı ATV'nin kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kardeşlerim dizisinin Harika'sı Gözde Türker, yürüyüş yaparken Emirgan'da görüntülendi.

'YOĞUN BİR TEMPOMUZ VAR'

Basın mensupları ile sohbet eden genç oyuncu Türker, dizi hakkında 'Dizi muhteşem gidiyor. Çok güzel yorumlar alıyoruz. Her şey yolunda çok yoğun bir tempomuz var. Pandemi içinde mesleğimizi yapabilmemiz benim ve ekip arkadaşlarım için büyük bir şans' dedi.

'KÖTÜ KARAKTER OLMASINA RAĞMEN GÜZEL YORUMLAR ALIYORUM'

Harika karakterini severek canlandırdığını söyleyen Gözde Türker, 'Kötü bir karakter ama alt hikayesi çok dolu olduğu için hayattan bir sürü şey barındırıyor. Ön yargılı davrandığımız insanların arkasında aslında bir sürü hikayeler yatıyor. Benim için bir oyuncu olarak bunu ortaya çıkarmam beni mutlu ediyor. Kötü bir karakter olmasına rağmen seyircilerden çok güzel yorumlar alıyorum' ifadelerini kullandı.

Parmağındaki yüzükle dikkat çeken Türker, evleneceğinin müjdesini 'Temmuz'da inşallah evleneceğiz. Çok yoğun çalıştığımız için bir türlü evlenemiyoruz' sözleri ile duyurdu.