Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran 'yorumları tek tek okuyor' dedi sosyal medya çalkalandı!

ATV'de yayın hayatına yeni başlayan Kardeşlerim dizisi hikayesinin yanı sıra oyuncularıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Genç oyuncu kadrosu ile ön planda olan Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran, dizinin en merak edilen oyuncularından biri haline geldi. Yakışıklı oyuncunun ailesi de merak edilirken annesiyle verdiği bir poz gündem oldu. Yakışıklı oyuncu Onur Seyit Yaran, paylaşımına 'annem yorumları tek tek okuyor' notunu düştü.

ATV'nin kısa sürede sevilen ve popüler olan Kardeşlerim dizisi yayınlandığı ilk bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitlerden sıkı bir takipçi kitlesi de kazandı. Gül Abus Semerci'nin senaryosunu kaleme aldığı Kardeşlerim dizisi konusu ile dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu kitlesi olan Kardeşlerim dizisi oyuncuları da merak ediliyor.

Kardeşlerim dizisinin en dikkat çeken isimlerinden biri de dizide Doruk karakterine hayat veren ve izleyenleri çileden çıkaran Onur Seyit Yaran oldu. Asiye'den etkilenen ve aşık olmaya başlayan Doruk karakteri ile izleyici karşısına çıkan Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisi ile oyunculuk kariyerindeki basamakları hızla tırmanmaya başladı.

Onur Seyit Yaran hakkında araştırma yapanlar ailesini de merak ederken yakışıklı oyuncunun annesiyle verdiği pozu sosyal medyada gündem oldu. Onur Seyit Yaran'ın 'annem yorumları tek tek okuyor' paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

İşte o paylaşım...

ONUR SEYİT YARAN KİMDİR?

Onur Seyit Yaran, 13 Ocak 1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen baba tarafından Orduludur. Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü'nde öğrencidir. Uzun bir süre lisanslı olarak futbol oynayan Onur Seyit Yaran, futbolculuğunun yanı sıra satranç sporcusudur. 2008-2011 yılları arasında profesyonel olarak milli platformlarda mücadele etmiştir. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Onur Seyit Yaran İngilizce ve Almanca bilmektedir.

2016 yılında düzenlenen Best Model Türkiye ve Best Model of The World yarışması birincisidir. 2018 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Onur Seyit Yaran, şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeşilerim dizisinde Doruk karakterine hayat vermektedir.