Çağla Şimşek, El Kızı kadrosuna dahil oldu

Son olarak ATV'de ekrana getirilen Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Ayşe karakteri ile izleyici karşısına çıkan genç oyuncu Çağla Şimşek'in yeni projesi belli oldu. Çağla Şimşek, başrollerini Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz'ın paylaştığı El Kızı dizisine Seher karakteri ile dahil oldu.

Çocuk gelin karakteri ile yıldızı parlayan ve daha sonra çeşitli projelerde rol alan güzel oyuncu Çağla Şimşek, son olarak ATV ekranlarında yayınlanan ve sezon finali yapan Kardeşlerim dizisinde Ayşe karakterine hayat verdi.

Süheyl-Behzat Uygur kardeşler Gümüşhane'de 'Hey Gidi Günler' oyununu sahneledi

Kadroya veda etmesinin ardından yeni projesi merak edilen Şimşek'in rol alacağı dizi de belli oldu. Çağla Şimşek, başrollerinde Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz'ın rol aldığı çekimlerinin Muğla'da gerçekleştirileceği El Kızı kadrosuna dahil oldu.

Sarp Levendoğlu, Son Yaz kadrosundan ayrıldı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Feride Kaytan'ın yöneteceği dizinin kadrosuna Kardeşlerim dizisinden ayrılan Çağla Şimşek dahil oldu. Başarılı oyuncu "El Kızı"nda çok sürprizli bir karakter olan Seher rolüne hayat verecek. Dizi için sözleşme aşamasına gelinen oyunculardan biri de Sedef Avcı...

Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun Aziz dizisinde partner oldu