Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun meğer bir dönem ortalığı kasıp kavuran Gülseren Budayıcıoğlu'nun o dizisinde rol almış! Bu detayı kimse bilmiyordu

Şimdilerde ATV'de ekrana getirilen ''Kardeşlerim'' dizisinde Asiye karakterine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun son dönemin en popüler isimleri arasında yerini alıyor. Kardeşlerim ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun'un bir döneme damgasını vuran Gülseren Budayıcıoğlu'nun senaryosunu kaleme aldığı dizide rol aldığı ortaya çıktı.

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Su Burcu Yazgı Coşkun, başarılı oyunculuk performansıyla da adından söz ettiriyor. Başrollerinde Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Cihan Şimşek, Melis Minkari ve Lizge Cömert'in rol aldığı ATV ekranlarının reyting rekorları kıran Kardeşlerim dizisinde rol alan güzel oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun "Asiye" karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

SU BURCU YAZGI COŞKUN GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU'NUN O DİZİSİNDE ROL ALMIŞ

2004 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Coşkun, oyunculuğa 2012 senesinde başladı. Uzun bir süre olarak çocuk rollerinde oynayan ünlü oyuncu Coşkun'un bir döneme damgasını vuran Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından ekrana uyarlanan o dizide rol aldığı ortaya çıktı.

Su Burcu Coşkun, 2020 yılında rol aldığı Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterinde bir genç kızı canlandırdı. Kırmızı Oda'daki oyunculuğuyla çok beğeni topladı.