Kardeşlerim'den düğün bayram ettirecek değişim! Kadroyu sil baştan yenilediler!

atv ekranlarında yeni sezona dikkat çeken bir giriş yapan Kardeşlerim dizisinde geçen sezon 4 önemli veda yaşanmıştı. Dizinin kadrosundan ayrılan isimler izleyicileri şok ederken kadroya yeni isimler katıldı. 3. sezonda kadroya dahil olan isimler arasında Kaan Çakır, Nihan Büyükağaç ve Ecem Sena Bayır yer aldı.

Cumartesi günlerinin fenomen yapımlarından birisi olan Kardeşlerim dizisine bomba isimler katıldı. Eren Öner, Gözde Türker, Damlasu İkizoğlu ve Halit Özgür Sarı'nın vedasıyla kan kaybı yaşayan dizi kadrosuna tam 4 yeni ismi dahil etti. Eylül ayının ilk gününde 3. sezonuyla ekranlara merhaba diyen dizinin kadrosundan 4 eski oyuncunun gitmesi ve yerine dört yeni ismin gelmesiyle birlikte "Kadroyu sil baştan yeniliyor" şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı. Öte yandan Ömer karakterinin anne ve babasını canlandıracak isimler dikkat çekti.

SÜRPRİZ İSİMLERLE GERİ DÖNDÜ

Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı dizide Ömer'in babasına başarılı oyuncu Kaan Çakır hayat vermeye başladı.

ORTALIK KARIŞACAK

Yeni sezonda Ömer'in en büyük düşmanlarından biri olacak Şevval karakterine ise Nihan Büyükağaç oynayacak.

Kardeşlerim'de hevesleri kursakta bırakacak ayrılık kararı! Bu paylaşımla duyuruldu

PEŞ PEŞE TRANSFERLER

Genç yetenek Ecem Sena Bayır da Kardeşlerim'in kadrosuna dahil oldu. Diziye bomba bir ismin daha katılması bekleniyor.

ECEM SENA BAYIR KİMDİR?

Ecem Sena Bayır, 11 Nisan 1996 yılında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğretiminin ardından üniversite sınavlarına hazırlanarak İstanbul Üniversitesi Dilbilim Bölümü'nü kazanmıştır.

Ecem Sena Bayır, ilk oyunculuk deneyimini küçükken aynanın karşısına geçip izlediği dizi ve filmlerdeki karakterleri oynamaya başlamasıyla yaşamıştır.