Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan kaç yaşında ve aslen nereli? Kardeşlerim Akif Atakul kimdir?

Kardeşlerim dizisi dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizide Akif karakterini canlandıran Celil Nalçakan'ın hayatı merak konusu oldu. Kardeşlerim Akif Atakul kimdir? Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan'a dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik...

Atv'nin yeni dizisi Kardeşlerim büyük ilgi gördü. İzleyicisinden tam not alan dizide Akif karakterine hayat veren Celil Nalçakan hakkında araştırmalar da hız kazandı. Kardeşlerim Akif Atakul kimdir? Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Celil Nalçakan, 10 Haziran 1978 tarihinde Sivas'ta dünyaya gelmiştir, annesi öğretmen, babası ise elektrik teknisyenidir....

KARDEŞLERİM AKİF ATAKUL KİMDİR?

Kardeşlerim'in Akif'i 42 yaşında. Dünyayı yönetebileceğine inanan, vicdan ve merhamet duygularından yoksun ama bir o kadar da tatlı dilli, ağzı laf yapan, şeytan tüylü bir adam. Kendi istekleri doğrultusunda, çıkarları için yapamayacağı şey, ezemeyeceği kural yok.

KARDEŞLERİM'İN AKİF'İ CELİL NALÇAKAN KİMDİR?

Celil Nalçakan, 10 Haziran 1978 günü Sivas'ta, öğretmen bir anne ve babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Kendisinden 17 yaş küçük Esra ismşnde bir kız kardeşi vardır. Liseyi bitirdikten sonra Cumhuriyet Üniversitesi'nde Jeoloji Mühendisliği bölümüne girdi. Ancak 7 yıldan sonra okulu bıraktı ve Sivas Devlet Tiyatrosu'na girdi. Sonra Balıkesir Üniversitesi'nde Turizm Otel İşletmeciliği okumaya başladı ancak orada da tiyatroya devam etti. Türvak'ın sınavını kazandı ve İstanbul'a yerleşerek burada oyunculuk eğitimine devam etti.

Kameralar karşısına ilk kez 2006 yılında yayınlanan Sıla dizisi ile geçti. Hanımın Çiftiği, Kış Masalı, Bitmeyen Şarkı, Keşanlı Ali Destanı, Galip Derviş ve Vicdan gibi dizilerde rol alan Celil Nalçakan şimdi ise Atv'nin yeni dizisi Kardeşlerim de Akif karakterine hayat veriyor.

Kardeşlerim Asiye Eren kimdir? Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında, nereli?

Masumlar Apartmanı 25. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye'nin İnci'ye tokadı kulakları çınlattı!

Gönül Dağı 19. bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm tek parça izle!

Kardeşlerim 3. bölüm izle! Kardeşlerim son bölüm izle tek parça!