Kardeşini kaybeden Alişan, çocukları ve yeğenleriyle yeni kare paylaştı

Ünlü şarkıcı Alişan, Selçuk Tektaş'ı kaybetmesinin ardında yeğenlerini bir an olsun yalnız bırakmıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Alişan, çocukları ve yeğenleriyle çekildiği yeni fotoğrafı takipçileri ile paylaştı.

Koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan, zor günleri atlatmaya çalışıyor. Şimdilerde gündüz kucağı programı için anlaşma yapan Alişan, yeğenleri Eyşan ve Ceylan'ı çocuklarından ayırmıyor.

Alişan, yeğenleri ve çocuklarıyla eğlenceli bir gün geçirdi. Alişan, geçtiğimiz gün o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullanmıştı: "Abim bizi öksüz bıraktın, gittin. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin. Ben şimdi sensiz ne yapacağım? Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi. Allah'ım seni bizden daha çok istedi, yanına aldı. İki çocuğum, iki yeğenim vardı, şimdi dört çocuğum var artık... Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve'm bana emanet... Seni çok seviyorum abim"