Alişan'dan duygu yüklü paylaşım: Böyle siyah beyaz kaldık

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmesinin ardından büyük üzüntü yaşayan Alişan, duygusal bir paylaşımda bulundu. Annesi ve kardeşi ile çekildiği siyah beyaz kareyi paylaşan Alişan, ''Belki de bu son içten güldüğün fotoğrafımızdı. Biliyorum… Ne sen ne babam artık hiç böyle gülemeyeceğiz dolu dolu… Sadece torunlarınız için tebessüm edeceksiniz. Böyle siyah beyaz kaldık…'' notunu düştü.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz aylarda koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Alişan, kardeşinin vefatının ardından zor günler geçirirken toparlanmaya çalışıyor.

Dikkat çeken bir paylaşımda bulunan Alişan, annesi ve kardeşi Selçuk Tektaş ile çekildiği siyah beyaz fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunarken düştüğü notla duygulandırdı.

Alişan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Belki de bu son içten güldüğün fotoğrafımızdı. Biliyorum... Ne sen ne babam artık hiç böyle gülemeyeceğiz dolu dolu... Sadece torunlarınız için tebessüm edeceksiniz. Böyle siyah beyaz kaldık... Ben nasıl Selçuk için çocuklarım için yaşıyorsam siz de bizim için ayakta kalın olur mu? Hepimizin size ihtiyacı var. Ne mutlu size, ne mutlu bize ki arkasından en ufak bile kötü söz söyletmeyen ve her gün yaptığı bir iyilikle dua alan, cennetlik bir evlat yetiştirmişsiniz... Allah sizden razı olsun annem, babam..."