Karda aşk başka... Alişan ile Buse Varol Uludağ'dan paylaştı

Magazin basını tarafından yakından takip edilen Alişan ve eşi Buse Varol Uludağ'a tatile gitti. Karlar ile içinde romantik pozlar veren Buse Varol ile Alişan'ın paylaşımı takipçilerinden tam not aldı.

Gündüz kuşağı programı ile izleyici karşısına çıkan ünlü şarkıcı Alişan hafta sonu için mola verdi. Dizi setinde tanışıp dünyaevine girdiği eşi Buse Varol ve çocukları ile Uludağ'a giden Alişan yorgunluk attı.

ALİŞAN İLE BUSE VAROL'DAN KARLAR ÜZERİNDE ROMANTİK POZ

Buse Varol ile evliliğindeki kötü günleri tarihe gömen ünlü şarkıcı, Uludağ tatilinde bol bol fotoğraf çekildi. Varol ile romantik kareler çeken Alişan, o anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Buse Varol, çocuklarıyla da karlar üzerinde bol bol paylaşım yaptı. Sosyal medya kullanıcıları "Allah ayırmasın tatlı ve güzel çift", "Umarım bundan sonra hiç bir bulutlar olmaz evliliğinizde. Birbirinize saygılı ve büyüklerini saydıktan sonra gerisi geliyor zaten", "Alişan'ın çok iyi bir insan iyi bir eş iyi bir baba olduğunu görüyoruz" ve "Rabbim mutluluğunuzu daim etsin" gibi yorumlarda bulundu.