Karalama davasında yeni gelişme! Amber Heard Johnny Depp ile uzlaşmaya gitti

Boşanmalarının ardından karşılıklı olarak ''iftira'' davası açan Amber Heard ile Johnny Depp cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Amber Heard ile ilgili Johnny Depp'in avukatlarından açıklama geldi. Heard'ün Depp'e 1 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul ederek karalama davasında uzlaşmaya gittiği öğrenildi. Yeni gelişme magazin gündemine bomba gibi düştü.

Hollywood yıldızı Johnny Depp ile Amber Heard, 2017 yılında 15 aylık evliliklerini noktalamıştı. 2018'de Washington Post'a bir makale yazan Amber Heard, taciz mağduru olduğunu ifade ederek eski eşi Johnny Depp'e dava açmıştı.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği "taciz" ve "iftira" davasında Haziran ayında Virginia'daki mahkeme jürisi çoğunlukla, 59 yaşındaki aktör Depp'in lehine karara varmıştı.

BBC'nin aktardığı habere göre; Heard, Aralık ayı başlarında, jürinin kararının bozulması ya da tamamen yeni bir duruşma yapılması talebiyle temyiz başvurusunda bulunmuştu. Ancak Heard Pazartesi günkü açıklamasında, "Amerikan hukuk sistemine olan inancını yitirdiği için" uzlaşma yolunu seçtiğini söyledi.