Karabiberim'in yıldızı İlknur Soydaş isyan etti

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın 90'lı yıllarda dillere pelesenk olan 'Karabiberim' şarkısının klibinde rol almasının ardından yıldızı parlayan İlknur Soydaş, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Klipteki zeytin yeme sahnesi ile anılmaktan rahatsız olduğunu ifade eden Soydaş, 'O kliple var olmadım' dedi.

"Karabiberim" şarkısının klibinde Serdar Ortaç'ın göbeğinden zeytin yediği İlknur Soydaş, geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaki bir alıveriş merkezinde görüntülendi. İş insanı Cem Pole ile evlendikten sonra oyunculuğa ara veren İlknur Soydaş, muhabirler ile sohbet etti.

Oyunculuğu bırakmadığını ifade eden İlknur Soydaş, "İyi bir proje olursa neden olmasın. Set ortamını çok özledim" dedi. Açıklamalarına devam eden Soydaş, "Karabiberim" klibi ile anılmaktan rahatsız olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Karabiberim'le var olmadım. Birçok dizi ve sinema projelerinde oynadım. Ama sürekli 'Karabiberim ile gündeme getiriyorlar. Resmen üzerime yapıştı. Yanlış anlaşılmasın 'Karabiberim' klibinde oynadığı rahatsız değilim ama bir gerçek var birçok projede yer aldım"