Kara Ağaç Destanı'nın yayın tarihi belli oldu

TRT 1'in yeni dizisi ''Kara Ağaç Destanı''nda başrolleri Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav ve Merih Öztürk paylaşıyor. Kara Ağaç Destanı 23 Şubat'ta TRT 1'de izleyiciyle buluşacak.

AA

TRT 1'in yeni dizisi "Kara Ağaç Destanı"nda başrolleri Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav ve Merih Öztürk paylaşıyor.

TRT'den yapılan açıklamaya göre, 23 Şubat Cuma 20.00'de yayınlanacak dizinin yapımcılığını Hasan Kurul üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Ufuk Hakan Eren oturuyor.

Yapımın 1950 ve 1970'lerde Anadolu topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeğinin öne çıkarıldığı fragmanında heyecan, hüzün ve sevda mesajları dikkati çekiyor.

Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı "Kara Ağaç Destanı"nın oyuncu kadrosunda Ayten Uncuoğlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Hakkı Ürün, Sevtap Özaltun, Oğulcan Arman Uslu, Mehmet Güler, Sekvan Serinkaya, Deniz Altan, Kenan Ciniviz, Eray Ertüren, Tuncay Beyazıt, Nurhayat Boz ,Mehmet Şeker, Sultan Sarohan, Taylan Meydan, Mert Karabulut, Halil Demir, Berfin Kıymaz, Adem Türkyılmaz ve Alessa Dilara Demircan yer alıyor.