Kaptan Amerika'yı canlandırmış olan Chris Evans'tan Marvel filmlerine destek

Uzun yıllar boyunca Kaptan Amerika karakterini canlandırmış olan ünlü aktör Chris Evans, 2009 yılında seriye veda etti. Marvel Sinematik Evreni filmlerine destek veren Chris Evans dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

10 yılı aşkın süre Kaptan Amerika'yı canlandırmış olan Chris Evans, Emerald City Con 2024'e katıldı. Ünlü aktör, çizgi roman filmlerine olan desteğinden bahsetti.

2009 yılında Kaptan Amerika karakterine veda etmiş olan Evans, "Genel olarak çizgi roman filmleri, her ne sebeple olursa olsun, hak ettiklerini düşündüğüm övgüyü her zaman alamıyorlar.

Onlar büyük, dev filmler. Mutfakta çok fazla aşçı var. Ama kanıtlar ortada: Bunları yapmak kolay değil. Eğer daha kolay olsaydı, çok daha fazla iyi film olurdu. Hor görmüyorum! Ben de ıskalayan birkaç tanesinin parçası oldum. Olur böyle şeyler.

İlk filmde çok gergindim. Neye adım attığınızı biliyorsunuz ve sonuç olarak savunma yapıyorsunuz ve kaybetmemek için oynuyorsunuz. Kış Askeri geldiğindeyse kazanmak için oynuyorduk. Russo Kardeşler'le ilk filmimizdi. Daha fazla risk alıyorduk ve karakter daha ete kemiğe bürünmüştü. Marvel maceramda yaşadığım en tatmin edici deneyimlerden biriydi" dedi.