Kapadokya'nın tarihi dokusunda dijital defile: Peribacalarında moda şov

Dosso Dossi Fashion Show defilesi Kapadokya'nın tarihi güzellikleri arasında yapıldı. 30 mankenin podyumda boy gösterdiği çekimler, 50 ülke televizyonunda yayınlanacak.

Dosso Dossi Fashion Show'un 2021 sonbahar-kış sezonu dijital platform defilesi, Kapadokya'nın muhteşem doğası eşliğinde gerçekleştirildi. Sabah gün doğumuyla birlikte Kılıçlar Vadisi'nde başlayan çekimler, daha sonra Paşabağı Vadisi'nin peribacaları arasında ve Kızılvadi'de devam etti. Çekimlerde Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Jessica May, Deren Talu, Ecem Çırpan, Pınar Tartan, Büşra Turan ve Sinem Sülün'ün de aralarında olduğu 30 manken görev aldı.

İLKBAHARDA KIŞ DEFİLESİ

Çekimler 50 ülke televizyonlarında gösterilecek. Kapadokya'da böyle büyük bir projede yer aldığı için mutlu olduğunu dile getiren Tülin Şahin, "Her sektör zor günler geçiriyor. Moda ve tekstil sektörü de zor günlerden geçiyor. Kapadokya'ya defalarca geldim ama ilk kez defileye çıkıyorum burada. Çok güzel bir ortamda çok güzel bir organizasyon oldu" dedi. Zor şartlarda çalışmaya alışık olduklarını belirten Özge Ulusoy ise, "Hava çok sıcak ve kış kreasyonunu çekiyoruz. Çok güzel bir iş çıktı. Ekip şahane" dedi.