Kanunsuz Topraklar'ın Yavuz'u Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında, nereli? Kanunsuz Topraklar Yavuz kimdir?

Kanunsuz Topraklar dizisinde Yavuz karakterine Kaan Taşaner hayat veriyor. Ağzı iyi laf yapan, şık giyinen, hırslı bir adam karakteriyle karşımıza çıkan Taşaner, ilk oyunculuk deneyimini Karanlıkta İlk Işık Kubilay adlı tiyatro oyunu ile yapmıştır. Kanunsuz Topraklar Yavuz kimdir? Kanunsuz Topraklar'ın Yavuz'u Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kanunsuz Topraklar'ın Yavuz'u Kaan Taşaner hakkında araştırmalar hız kazandı. Dizide Yavuz'un tek derdi Gülfem'le evlenerek Malik Bey'in servetine ortak olmaktır. Yavuz, okumuş-yazmış, ağzı iyi laf yapan, şık giyinen, hırslı bir adamdır. Peki, Kanunsuz Topraklar Yavuz kimdir? Kanunsuz Topraklar'ın Yavuz'u Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında, nereli?

KANUNSUZ TOPRAKLAR YAVUZ KİMDİR?

Yavuz, okumuş-yazmış, ağzı iyi laf yapan, şık giyinen, hırslı bir adamdır. Malik Bey'in işletme müdürü ve avukatıdır. Malik Bey'in işletme müdürü ve avukatı olan Yavuz'un tek derdi Gülfem'le evlenerek Malik Bey'in servetine ortak olmaktır. Fakat Yavuz'a Behice aşıktır. Behice her fırsatta belli etmeye çalışsa da Yavuz hedefine o kadar odaklanmıştır ki Behice'yi farketmez bile.

KAAN TAŞANER KİMDİR?

Kaan Taşaner, 23 Nisan 1979 tarihinde Antalya'da doğmuştur.

Konya S.Ü. Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, Karanlıkta İlk Işık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla attı, ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne aldı, televizyondaki ilk rolünü Büyük Buluşma adlı televizyon dizisinde canlandırdı, takip eden yıllarda televizyon ve tiyatroya birlikte devam etti, 2010 yılında Kanal D'de başlayan Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide, Erdoğan Yaşaran rolünü kabul etti ve bu sayede, adını ilk kez sürekli bir projede duyurmuş oldu. 2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Kuzey Güney adlı TV dizisinde Şeref Komiser rolünü canlandırmıştır.

Oyuncu 2014 Aralık ayında TRT 1'de başlayan Diriliş Ertuğrul dizisinde "Gündoğdu" karakterini canlandırdı. Ancak senaryo gereği diziden ayrılan Kaan Taşaner daha sonra Atv'de yayınlanan 'Rengarenk' adlı dizide oynadı. Oyuncu aynı zamanda tiyatro sanatçısı Sacide Taşaner'in oğludur.