Kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak vefat etti

Kanser hastalığına karşı vermiş olduğu mücadelesiyle örnek olan sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak vefat etti. Ayşenur Parlak, karaciğerinde tespit edilen kanserli hücre nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı ve bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Ayşenur Parlak 12 yaşındayken kemik kanseri hastalığına yakalanmış, ilerleyen yıllarda 2 kez meme kanseri, Lenfoma ve son olarak kolon kanserini yenmişti. Kanser hastalığına karşı vermiş olduğu mücadeleyle bilinen sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşam mücadelesini kaybetti.

Ayşenur Parlak kansere karşı mücadelesiyle örnek olmuştu

Ayşenur Parlak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla kısa sürede yüksek bir takipçi sayısına ulaşmıştı. 1 çocuk annesi olan Parlak, karaciğerinde tespit edilen kanserli hücre nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı ve bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Parlak'ın eşi yaptığı açıklamada, "Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek." ifadelerini kullandı.