Kanseri yenen oyuncu Boğaç Aksoy, yaşadıklarını ilk kez anlattı

Lenfoma hastalığına yakalanan ve tedavisi tamamlanan oyuncu Boğaç Aksoy, hastalık sürecinde yaşadıklarını ilk kez anlattı. Aksoy, bu süreçte ailesinin onu hayata geri döndürdüğünü söyledi.

Arka Sokaklar dizisiyle ünlenen ve bir süredir kanser tedavisi gören Boğaç Aksoy, yaşadıklarını ilk kez anlattı. Kanseri yendiği müjdesini paylaşan oyuncu, Sabah'a verdiği röportajda; hastalığı öğrendikten sonraki sürecini şu sözlerle anlattı:

"Tedavim başlayınca rahatladım. En azından ne olduğunu biliyordum, kanser bile olsa. Tekrar hastanede yatmak istemedim. Annem şehir dışında yaşıyor, İstanbul'a geldi teşhis konduktan sonra ve serum takmayı bile öğrendi. Evde 28 serum yedim. İnsanlar sürekli güzel mesajlar attı.

Kız arkadaşım, hiçbir zaman desteğini esirgemedi, yanımdan ayrılmadı. Annem, babam, onların eşleri...Annem babam boşanmıştı, yeniden evlenmişlerdi. Evlendikleri kişiler de kendi annem babam kadar yanımdaydı, üzerime titrediler."

"Niye benim başıma geldi" diye sorgulamaya girdiniz mi sorusuna da yanıt veren Aksoy, şu ifadeleri kullandı:

"Niye başıma geldiden ziyade, "Bu nasıl olur" dedim. Çok sağlıklı bir adamdım, alkol almıyorum, sigara içmiyorum, sürekli spor yapıyorum, kendini seven biriyim, yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Tek dezavantajım çok fazla düşünen, kafaya takan biriydim.

İnsanları üzmeyeyim diye çok hassastım. Pandemi girdi araya, mesleğimle ilgili kaygılar yaşadım. Güzel bir projden çıkmıştım, üzerine katarak gitmek istiyordum ama gerçekleştiremedim pandemi nedeniyle. Bunlar içimde birikmeye başladı. Son üç sene bu gibi sorunlarla uğraşınca tetiklendi."