Kansere yakalanmıştı... Kemoterapi alan ÇGH 2 oyuncusu Arif Güloğlu'nun sağlık durumu hakkında yeni gelişme

Kanal D'de ekrana getirilen Çok Güzel Hareketler 2'nin genç yıldızı Arif Güloğlu'na lenfoma kanseri teşhisi konuldu. Genç oyuncu tedaviye başlarken salık durumuyla ilgili yeni haberler de gelmeye başladı. Kemoterapi tedavisini iyi gittiği öğrenilen Arif Güloğlu'nun yakınlarına 'Her şey böyle güzel ilerlerse 4 ay sonra işimin başına dönerim' dediği ortaya çıktı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin genç yıldızı Arif Güloğlu'na kanser teşhisi konulmasının ardından tüm sevenleri üzüntü yaşadı. Arif Güloğlu'nu ekip arkadaşları yalnız bırakmazken Yılmaz Erdoğan, 'Bundan sonraki tüm skeçler ve bütün çalınan ziller arif için. Sizler de kapasitenizi bir kat yukarı çıkartacaksınız. Arif'i güldürdüğünüz sürece işler yolunda demektir. Seyircimizin de duası etlenince de iyileşmeme ihtimali yok. Arif ve onun gibi dertleri olan herkes için geçerli' demişti.

Arif Güloğlu, Ankara'da ailesinin yanına giderek tedaviye başlarken sağlık durumuyla ilgili yeni bilgiler de gelmeye başladı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Tedavisi Ankara'da devam eden Güloğlu kemoterapiye başladı. Tedavisi çok olumlu ilerleyen oyuncuya Yılmaz Erdoğan, Burak Yılmaz, Cem Yılmaz ve Fatih Terim gibi isimler destek olmaya devam ediyor. Kendisini çok iyi hisseden Arif Güloğlu yakınlarına "Her şey böyle güzel ilerlerse 4 ay sonra işimin başına dönerim" dedi.