Kanser tedavisi gören Boğaç Aksoy'dan yeni paylaşım

Lenf kanserine yakalanan oyuncu Boğaç Aksoy, sağlık durumu hakkında paylaşımda bulundu. Son olarak Arka Sokaklar dizisinde rol alan oyuncu, takipçilerine sağlığı hakkında bilgi verdi.

Oyuncu Boğaç Aksoy, lenf kanseri nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu, 'İçindeki star ışığını keşfettiğini sanan adam... Aslında o hastalıkmış... Çok şükür, iyiye gidiyoruz. Çoğu gitti, azı kaldı.' ifadelerini kullandı. Hastalığa karşı bakış açısını değiştirdiğini söyleyen Aksoy, 'Eskiden daha takıntılı, her şeyi problem eden bir insandım artık çözemeyeceğim sorunların üzerinde çok durmuyorum. Hayatı akışına bırakıyorum adapte oldum diyebilirim.' açıklamasında bulundu.

'OYUNCULUĞA DEVAM EDECEĞİM'

Oyunculuğa devam edip etmeyeceği sorusuna da yanıt veren Aksoy, 'Tabii ki devam edeceğim. Çok özledim... Bu hastalığı bir atlatayım ondan sonra güzel bir teklif gelirse setlerdeyiz inşallah.' yanıtını verdi.

Tedavi süreci hakkında konuşan Aksoy, 'Şu anda ikinci kemoterapi bitti. Altı kür alacağım toplamda. Ağustos ayının sonlarına doğru bitmiş olacak. Allah'ın izniyle, inşallah da setlere geri döneceğim.' dedi.

'HİÇ ÜMİTSİZLİĞE KAPILMADIM'

Bu süreçte hiç ümitsizliğe kapılmadığını belirten oyuncu, 'Daha önümde başaracak çok hedeflerim, hayallerim var. O yüzden umurumda bile değil! Sadece kendime dikkat ediyorum.' diye konuştu.