Kanlı Elmas filmi oyuncuları arasında kimler var? Kanlı Elmas konusu nedir?

Bu akşam saat 20:00'da TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Kanlı Elmas filmi izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak. 2007 yılında vizyona giren ve o dönemde büyük ilgi toplayan film, macera, dram ve gerilim alanında sevilen yapımlar arasında yer alıyor. Kanlı Elmas'ın yönetmen koltuğunda Edward Zwick oturuyor. Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio'nun başrolünde yer aldığı Kanlı Elmas filmi, Afrika'daki savaş bölgelerinde çıkartılan ve savaş düzenini finanse etmekte kullanılan elmasların kanlı hikayesini konu ediniyor.

Kanlı Elmas filmi bu akşam saat 20:00'da TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. 2007 yılında vizyona giren ve o dönemde büyük ilgi toplayan filmin yönetmen koltuğunda Edward Zwick oturuyor. Macera ve dram türünde olan Kanlı Elmas filminin başrolünde Leonardo DiCaprio yer alıyor.

KANLI ELMAS KONUSU NEDİR?

Solomon Vandy, ailesini ayrılıkçı isyancıların baskınından kurtarmıştır ama kendisi esir düşmüştür. İsyancıların sahip olduğu bir elmas madeninde çalıştırılır. Bu sırada normalden çok büyük bir elmas bulur. Elması bir şekilde saklamayı başarır ama bu sırada ordu isyancılara saldırır ve Solomon Vandy hapse atılır. Danny Archer, elmasın varlığından haberdar olur ve Solomon’u hapisten çıkararak elmasın peşine düşmeyi planlar. Bu sırada normalden çok büyük bir elmas bulur. Elması bir şekilde saklamayı başarır ama bu sırada ordu isyancılara saldırır ve Solomon Vandy hapse atılır. Danny Archer, elmasın varlığından haberdar olur ve Solomon’u hapisten çıkararak elmasın peşine düşmeyi planlar.

KANLI ELMAS FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Leonardo DiCaprio

Rolü : Danny Archer

Djimon Hounsou

Rolü : Solomon Vandy

Jennifer Connelly

Rolü : Maddy Bowen

Caruso Kuypers

Rolü : Dia Vandy